📍 #Terrance in inside❣️原个蕃茄沙律配胡麻酱 $82第一次食完果蕃茄去咗皮,红色晶莹剔透,睇落去好新鲜,食落非常爽口,再配胡麻酱,成个沙律令人好好胃口❣️酱烧牛肉饭卷 $88韩国菜我最钟意就系食饭卷,酱汁烧牛肉好软腍腍,饭卷带点麻油味,有10件左右,份量十足㗎!❣️神话猪脚紫苏拌饭 $112猪脚亦都系韩国比较出名嘅主食,呢个猪脚炆得好腍,酱油味唔会过分咸,眼见有火炙过,食落有少少焦香,令成个猪手嘅味道升华,拌住韩国泡菜米饭食,好好味!❣️Lotus 焦糖芝士甜蜜满屋窝夫 $118窝夫外脆内软,cream同脆脆分布平均,配上生果及Lotus饼干,不会太腻。❣️济州柑橘乳酪 $68韩国最出名就系柑橘,配上乳酪,甜酸分明,而且非常顺滑。❣️热情金菠萝沙冰$68酸酸甜甜的沙冰,菠萝味较浓,非常透心凉。————————————📍Terrace in seaside (屯门市广场1期)🏠屯门屯顺街1号屯门市广场1期UG楼UGK9号舖#hkfoodstep#hkfoodstep屯门#hkfoodstep韩式 #hkfood #hkfoodie #hkcouple#屯门美食
📍 #Terrance in inside

❣️原个蕃茄沙律配胡麻酱 $82

❣️酱烧牛肉饭卷 $88

❣️神话猪脚紫苏拌饭 $112

❣️Lotus 焦糖芝士甜蜜满屋窝夫 $118

❣️济州柑橘乳酪 $68
韩国最出名就系柑橘,配上乳酪,甜酸分明,而且非常顺滑。

❣️热情金菠萝沙冰$68
酸酸甜甜的沙冰,菠萝味较浓,非常透心凉。

————————————
📍Terrace in seaside (屯门市广场1期)
🏠屯门屯顺街1号屯门市广场1期UG楼UGK9号舖

#hkfoodstep