2015-09-03 2071 浏览
睇倒MTR度o既8色小龙包好吸引就相约同事黎食之前听人讲话有d纸扇派拎住纸扇黎, 小龙包就可买一送一但可惜我地见唔倒边度有纸扇派, 所以冇得买一送一 因为是日系平日, 加上12:00前黎到所以食店都冇乜人, 大把空枱坐位都好阔落, 周围挂满中国o既古服加上微暗o既灯光, 都几有气氛menu第一页就系8色小龙包喇再睇下有咩其他野食先~小龙包上桌时热气腾腾, 但入口汤汁温度o岩o岩好, 唔会太热, 皮好薄, 7只特别口味, 味道唔算好重, 个人觉得最好食系麻辣口味 之前听人讲话就算冇扇, 上到去都会俾把你, 点知同佢讲, 佢话冇扇就冇优惠, 好彩我地位后面就系收银台, 上面放左好多把扇, 我地就拎左一把, 佢都俾我地买一送一, 但之后佢已经收返埋d扇XDDDD水煮牛肉拉面, 汤底唔算好辣, 食落口系喉咙有d辣味, 食得辣o既人应该觉得唔够喉酸辣汤拉面, 汤好足料, 好浓, 食完好饱面应该人手打, 睇到粗幼唔平均, 面质系一般四川拉面, 就系偏林冇咬口的, 个人就觉得麻麻地总结来说除左小龙包卖相吸引又好食外面都系一般而且据星星国贫友讲乐天算系小有o既星星国食店而售价竟然系平过o系星星国食
睇倒MTR度o既8色小龙包好吸引
就相约同事黎食
之前听人讲话有d纸扇派
拎住纸扇黎, 小龙包就可买一送一
但可惜我地见唔倒边度有纸扇派, 所以冇得买一送一

因为是日系平日, 加上12:00前黎到
所以食店都冇乜人, 大把空枱
坐位都好阔落, 周围挂满中国o既古服
加上微暗o既灯光, 都几有气氛
menu第一页就系8色小龙包喇
再睇下有咩其他野食先~

酸辣汤拉面, 汤好足料, 好浓, 食完好饱
总结来说
除左小龙包卖相吸引又好食外