本🐻作为屯门牛,好想试晒屯门区既特色小店俾大家 🤣 因为屯门其实真系好大啊 😂 今次尼间咖啡店超级隐世,🐻都要突登搵,发现佢有唔少捧场客啊 🤩 原因应该系佢地对咖啡既认真 😮👍🏻今次闲日三点几去,都有不少客人,🐻同妈妈order左「冻牛奶咖啡」、「伯爵茶松饼(伴果酱)」、「三层柠檬芝士冻饼」,店员好好推介我试「冷泡皇室贵族伯爵夫人伯爵茶」😌 当然好听话咁试埋啦‼️推介/ 意见‼️✨「冷泡皇室贵族伯爵夫人伯爵茶」造型一流,清清地既伯爵茶味,入口非常滑,真系好似品酒一样咁写意☕️✨ 「冻牛奶咖啡」咖啡味香浓,啡奶比例很好,唔会得个甜字,爱啡之人仲有多款特色咖啡选择,店员亦有详尽解说,非常专业‼️✨ 「三层柠檬芝士冻饼」亲手制作必食之选,清新柠檬酸甜味同芝士冻饼简单绝配,非常难忘 🥺🥺🥺🥺另外,「伯爵茶松饼(伴果酱)」需时焗热上枱,热辣辣松软口感再加上果酱一齐食,非常满足 😌价钱‼️「冻牛奶咖啡」$45「冷泡皇室贵族伯爵夫人伯爵茶」$48「三层柠檬芝士冻饼」$45「伯爵茶松饼(伴果酱)」$28

推介/ 意见‼️

价钱‼️