2014-02-21 5854 浏览
超过一年冇写过食评,由于太忙既关系,只系不断拜访不停食堂,好多谢open rice既各位食家介绍。今次要写既系呢间Kuc Space,虽然细少,但系宁静带外国家庭feel,好like呢种感觉。听讲,呢间食店既员工系教会自愿性既员工,的确难得。店内白色既环境令人舒服,简单摆设亦令人冇太迫既感觉,几位外籍员工好有善,Service is Good。Serivce: 8/10这里既食物款式唔多,平时应该有几款cake,carrot cake、chocolate cashew cake 同lemon cake,今日只系得lemon cake,咁我都冇得拣啦(有中东包食添㖞)。个cake好重lemon味,真系名符其实既lemon cake,cake底有d湿湿地,应该系吸收咗d lemon,2件cake都系2x蚊,抵到烂!!!至于饮品,佢地有茶啦,奶茶,朱古力,咖啡,茶有洛神花茶、黑糖姜茶、蜂蜜姜茶、玫瑰奶茶、柠檬姜茶、印度奶茶、热鲜奶、英式红茶、latte、Espresso、Cappuccino.......太多了,我拣咗latte。相信呢度唔系咖啡做主打,咖啡一般,如果下次再试,会考虑试试佢既

Serivce: 8/10

至于饮品,佢地有茶啦,奶茶,朱古力,咖啡,茶有洛神花茶、黑糖姜茶、蜂蜜姜茶、玫瑰奶茶、柠檬姜茶、印度奶茶、热鲜奶、英式红茶、latte、Espresso、Cappuccino.......太多了,我拣咗latte。相信呢度唔系咖啡做主打,咖啡一般,如果下次再试,会考虑试试佢既茶,应该会好d。
Foods & Beverages: 6/10

呢度既英式既布置,枱与枱之间亦有足够空间,唔太迫,光线充足,最紧要系响呢度既客人都好relax同宁静,令人感觉好舒服。
Environment: 8/10
题外话/补充资料: 呢度最特别系,人客食完野系要将用餐既用具要自己放回收集车(令我谂起韩国)
2014-02-21