2022-01-08 580 浏览
#大食小公主九龙城区出动👸🤪 有冇人同我一样都钟意食酸菜鱼不过就系好怕辣同埋好惊汤底好油今日呢一间我终于揾到辣度可以接受而且汤底唔油嘅一间酸菜鱼😘餐厅系新开 环境干净企理 最紧要系价钱合理👍🚩正宗老坛酸菜鱼 $198(标准)如果系两至三个人share食呢就建议嗌标准 如果四至六人呢就嗌加大$198食到酸菜鱼呢个价钱非常实惠👍同左店员讲要少少辣 辣度都系可以接受👍(我平时食开10小辣)鱼嘅份量超级多 食到尾都仲有 餐厅用咗鲈鱼 冇骨而且非常之滑😘配菜有莲藕 莴笋 木耳 薯粉等等餐厅真系冇讲错‘’鱼好吃汤更好饮‘’因为呢个汤一啲都唔油😆👍而且辣度接受唔错唔错!同行嘅朋友好多年前想过深圳食酸菜鱼 食完表示呢一间拍得上想当年深圳正宗酸菜鱼嘅味道👍👍🚩冰镇咕噜肉 $120本身对呢个咕噜肉唔系话好大兴趣啦不过店员推介就试一试😊反而超级有惊喜👍👍咕噜肉下面铺咗尘保鲜膜 咁样就分开咗咕噜肉同啲冰直接接触👍咕噜肉非常好食啖啖肉非常松脆🧡配料嘅菠萝一啲都唔马虎 好甜😘🚩呛炒包心菜 $65同行嘅朋友推介一定要食呢个包心菜包心菜真系椰菜 看似普通嘅椰菜但系配合埋酱汁一齐炒非常惹味👍👍越食越辣但系越食越上瘾☺️☺️
#大食小公主九龙城区出动👸🤪

[九龙城 酸菜鱼 肥老板老老坛酸菜鱼]

有冇人同我一样都钟意食酸菜鱼不过就系好怕辣同埋好惊汤底好油
今日呢一间我终于揾到辣度可以接受
而且汤底唔油嘅一间酸菜鱼😘
餐厅系新开 环境干净企理 最紧要系价钱合理👍

🚩正宗老坛酸菜鱼 $198(标准)
如果系两至三个人share食呢就建议嗌标准
如果四至六人呢就嗌加大