💞杞子花胶胶原锅因为同老人家食饭所以就拣咗一个适合老人家嘅汤🤲🏻就咁饮汤都有杞子的味道,但系就不要颇有太大期待有很多花胶啦😹😹始终呢个都只系火锅嘅汤底🤲🏻💞霜降Prime 牛板腱见到好多食评都觉得呢个牛肉几不错的🫶🏻所以就一于相信大家叫咗呢一个💚牛肉嘅香味都几正牛味相对比较浓厚😚如果唔钟意食牛杲重嘅人可能就要注意下啦😗💞凉拌五香牛肉叫了一个小食😜调味是比较重口味的辣系主要是五香为主🌶️唔系麻辣个只牛肉是牛腱的都几淋🤤老人家都可以食到❣️凉拌五香牛肉🥩真系一道色香味俱全嘅美味佳肴😋,每件牛肉切得薄薄嘅,透过独特嘅五香粉慢慢渗入肉质之中,🌿每啖咀嚼都充满惊喜。而牛肉放凉后嘅口感,糅合了咸香同微微辣味🌶️,令人食指大动。食材新鲜,加上秘制嘅酱料,香气四溢,即刻唤起你嘅食欲🤤。喜欢麻麻辣辣味道嘅朋友哋一试难忘,冷盘嘅特性又令人充满清爽感觉,喺炎炎夏日中🌞特别合适。佐以一点点白芝麻,提升哂整体嘅质感同层次感🎉💞出前一丁有公仔面同出前一丁当然要食出前一丁啦🍜面质都系更好食的😆
💞杞子花胶胶原锅
💞霜降Prime 牛板腱