2018-06-12 579 浏览
呢间小店行过几次都见门口好多人等位, 上星期夜收工见人唔多而家餐牌价钱大众化, 所以就入左去试一试. 碳烧鸡中翼见住佢系店中窗口位置即黠即烧, 虽然唔会话烧到有卜卜趣的口感, 不过香口得黎又够多汁, D肉烧完仲好嫩滑, 非常正!大大份炸蚝饼平时其他店食开几新鲜都会有点油腻, 但呢间小店处理的好好, 就算食到尾都冇油腻感. 另外值得一赞系非常足料, 蚝仔粒粒都超大粒!马拉盏芥兰煲炒菜火喉好够, 其余都冇咩特别, 个人觉得相对咸了一点, 不过饮返2杯啤酒中和返哂. 椒盐九肚鱼食到中途见旁边有台点了九肚鱼睇落去好吸引, 所以我地都加点了一份. 同炸蚝饼一样, 香口但系一点油腻感都冇, 好正! 九肚鱼SIZE算大, 够多肉, 不过食的时候要小心有细骨. 总结, 水记性价比高, 仲有好多小菜未能一一尝试, 所以必定会有下次的!

碳烧鸡中翼

大大份炸蚝饼