2021-06-08 541 浏览
成日想揾啲好chill 而且环境靓嘅餐厅,上OR 系咁search, 比我揾到呢间,见餐厅有落地玻璃,马上心心眼,一于去试下🤍🔅All day breakfast x1🔅Breakfast set - Baked Chicken x1🔅Flat White x1🔅Hazelnut Latte x1 当日早上11点几食,阳光好好,真系忍唔住要影相😆 但我老公通常要求影几张就要收手,好好享受食物😂 好啦,唯有快速纪录下啲环境同食物。我叫咗一份baked chicken, 鸡扒煎得唔错,层皮好脆啱啱好,而且炒蛋都好香,唯独我最大期望嘅牛油果蓉就差少少,无咩味道。总结成个餐系偏淡,适合一啲唔钟意食浓味嘅人。至于老公嘅All day breakfast, 2款肠仔都好味道,芝士肠仲会有少少爆酱🤤啲菇煮到好滑,整个餐唔会太油🤍 都系属于偏淡。

🔅All day breakfast x1
🔅Flat White x1
🔅Hazelnut Latte x1

啲菇煮到好滑,整个餐唔会太油🤍 都系属于偏淡。
2021-04-27