2024-04-02 405 浏览
话说我同两个好姊妹闺蜜👯‍♀️都超钟意食串烧,今日去完APM睇完戏🎬就去观塘呢间《巴巴串》度食串烧party啦!!😬一入到去个员工就攞住一个红色嘅抽奖箱🎟️入嚟啦,于是我哋就抽啦🫳好好彩㖞🍀抽中咗三人同行一人半价!very Lucky!又有藉口下次嚟啦想点样呢间餐厅真系超多优惠🈹🈹🈹如果即时follow 社交平台或者tag 佢哋仲可以无限追加扇贝添👏🏼👏🏼我哋三个扇贝控💖💖梗系即刻食佢哋啦😍😍😀😀哗啲扇贝非常新鲜超弹牙🙈串烧食扇贝当然是常识🙂呢度啲食物质素非常好,用料好新鲜,唔会觉得用咗啲唔新鲜嘅食材!弹牙,鲜甜超正黐咗线😎,晚市每位仲送鲍汁花菇鲍鱼炆鹅掌!真系好抵呀,鹅掌炆得超入味,超淋!鲍鱼亦都系完全唔会太靭💦好弹牙加埋啲鲍汁,真系令人难忘⭐️我哋仲叫咗个卤水拼盘💫有红肠同埋猪耳!Yummy呀!食完咁多嘢都系要食返啲西兰花,中和下嘅。西兰花超甜,爽口!正正正⚡️

我哋三个扇贝控💖💖梗系即刻食佢哋啦😍😍