2021-05-21 206 浏览
因为喺附近拎左飞等食寿司,但又有排都未叫到,个肚又打晒鼓既关系,所以就行左落黎食少少野同打发下时间🤣叫左个朱古力丹麦酥加一杯 venti 既 green tea latte堂食既关系,叫左佢帮我番热个丹麦酥,好食既,系我钟意既烟烟韧韧既酥皮感觉,唔系𠮶种一咬就脆到啲酥皮周围都系,丹麦酥入面有少少朱古力酱,甜度适中,但个朱古力酱可以多番少少就好🤪杯 venti 既 green tea latte 即使我叫左佢走泡,佢都系一如以往咁多泡,我叫 venti,但我谂饮到既大概有 grande 咁多啦,如果你好钟意饮泡嘅都可以考虑佢嘅,多泡呢个问题系我最近发现既,发现之后已经再叫过三次,即使order 时讲到走泡都系无用,唔知系冲调既方法导致定系点喇🙈🙈