壹蒸鍋

Sauna Hot Pot
2023-11-18 3022 浏览
帮衬左好多年,星期六1830左右入场$219+$10,加海鲜拼盘$50,再加一。食物质素仍然有水准,海鲜拼盘有蛏子、扇贝、鲍鱼、虾、蚬、鱼、蚝,仲有好多蒸嘅点心小食,之后食粥底火锅仍然好够味。饮品啤酒汽水任饮。唯一美中不足是食晒粥后有个短发女职员话要加汤,我婉拒,指住枱面几枝水话加水就得,因为汤底好咸,该女职员立即话,要加水同我地讲,唔好嘥我啲樽装水!我哋三个人食枱面摆左4枝水,我加咗2支半落去,份量系计得啱啱好半煲满,唔会太嘥个汤底!饮品系任饮,我3个人饮4支水其实都唔过分!我加落个汤底又唔系话加到满嘥晒啲水,而且食物同饮品我哋全部都系叫得啱啱好冇话浪费,该职员唔忿气跟住再加多半煲水落去,搞到我哋劲满好耐先滚起,咁先至真系浪费咗啲水,成个餐厅其他职员都服务态度好好会主动帮我哋收碟,唯独是该位短发女职员态度十分之差短期内我唔会再帮衬,亦都唔会推荐朋友嚟食!