2014-07-20 4688 浏览
跟一班姊妹们晚饭,朋友本想订Linerty Sone Oven Pizza, 但原来只得外卖所以订呢度,以为都系一样!去到渣打对面个门口,好多人饮紧酒好似开party咁,穿过佢地入去,系Bar, 原来姊妹book的系楼上餐厅!我地叫左flat bread, 份量劲细呀!不个好好食,如果有多几块flat bread就好啦!叫左牛肉他他加碎蚝 ( beef tartar, chopped oyster, truffle and mayonnaise) / 蟹肉牛油果(crab and avocado pâté, Thai chili, coriander chutney) / 蘑菇忌廉麦片 (cream polenta, caramelized mushroom, crisped Parmesan) !3个酱都超级好味!仲叫左薯仔,好惹味! 另外仲有西兰花,偏咸!个青口完全唔新鲜!苦的!个Pork belly 细过一件tiramisu.......不过好脆好好味!呢度d野食分量好小,应该系佐酒为主!反而下层bar有burger等饱肚野食!所以岩饮野倾计,食晚饭就唔岩啦,我同d姊妹食完要去吉

仲叫左薯仔,好惹味!

另外仲有西兰花,偏咸!
个青口完全唔新鲜!苦的!

呢度d野食分量好小,应该系佐酒为主!反而下层bar有burger等饱肚野食!所以岩饮野倾计,食晚饭就唔岩啦,我同d姊妹食完要去吉野家队返个饭先饱.......
2014-07-18
用餐优惠