2020-05-19 3111 浏览
「沿途在 修理著熄了的曙光」有无试过每日重复又重复,每一日好似无限loop咁🔁直到有一日⋯你嘅出现就好似黑暗中嘅一点曙光🌅🌍世界由黑色,照亮变成色彩缤纷🌈💡就好似小火焰🔥发热发亮💕观塘有间韩国餐厅好出名㗎,住观塘咁耐都喺之前食过一次,今次终于有时间再去食返个雪花冰🥰💁🏼‍♀️明洞二人套餐 $298 见到呢个套餐包咁多嘢食,唔洗谂就决定呢个餐😆🥗香芒炸鸡沙律🍗沙律都有炸鸡,梗喺拣呢个啦😂炸鸡沾满酸甜酱,薄皮肉质嫩滑,得5块完全唔够食🤪🥓黑醋烤韩国猪肉饼,猪肉饼好juicy☺️加咗黑醋更加开胃,美中原足喺摆碟太过单调。🍲迷你卤猪手粉丝锅,热辣辣粉丝锅😝猪骨汤底味浓郁,配上韩式软腍嘅卤猪手,超有韩国风味☺️我哋2个人清哂煲汤🤣🍛石锅蟹籽彩云拌饭,馅料略嫌少咗啲🤏🏻饱肚感十足。🍮3.6牛乳奶冻2客,牛乳奶冻弹吓弹吓,奶味香浓奶滑,呢个甜品好满意👍🏻最后抵受唔住诱惑食呢个雪花冰‼️❄️韩国就是雪花冰❄️🍧松露曲奇脆脆3.6牛乳雪花冰 $58💁🏼‍♀️要唔要食一粒呀~?🙆🏼‍♂️啊~表面布满朱古力脆脆,中层雪花冰冰冻幼滑,仲有啲炼奶味,面头大大个云呢拿雪糕球,配搭曲奇同曲奇碎,愈食愈想食😋超级邪恶嘅饭后甜品😈
「沿途在 修理著熄了的曙光」
🌍世界由黑色,照亮变成色彩缤纷🌈
💡就好似小火焰🔥发热发亮💕

💁🏼‍♀️明洞二人套餐 $298
见到呢个套餐包咁多嘢食,唔洗谂就决定呢个餐😆

🍛石锅蟹籽彩云拌饭,馅料略嫌少咗啲🤏🏻饱肚感十足。

最后抵受唔住诱惑食呢个雪花冰‼️
❄️韩国就是雪花冰❄️
🍧松露曲奇脆脆3.6牛乳雪花冰 $58
💁🏼‍♀️要唔要食一粒呀~?
🙆🏼‍♂️啊~

用餐时段