话说新年过年时,公司条team开开心心咁,想食个盆菜,但我地又唔知边间好食,唯有上网揾下万能嘅GOOGLE啦,GOOGLE哥哥话俾我知,四季盆菜好似几正,于是就即刻叫个平平地嘅富贵荣华家乡盆黎试下,佢服务态度好好,我打电话BOOK两日后,佢每日都会打黎再确认多次时间地点,之后佢用van仔送黎,不过司机态度就差啲,而且要自己落去拎。一送到过黎好似几细个咁,但系拎落几重手,一打开都几唔错。如图:拿拿林拎个电子炉煲番热佢,几乎样样都好食,蚝同鲍片都算多,其他鸡,冬菇果啲正正常常,不过佢个汁几惹味,加咗好多分,最令人出乎意料之外系佢啲猪腩肉!劲劲劲好食!入口即溶又唔肥腻,劲快就俾同事们清哂,最后自己加多个乌冬落去捞汁,一流!总分:90/100

一送到过黎好似几细个咁,但系拎落几重手,一打开都几唔错。

如图:

总分:90/100
2015-02-18
等候时间
30 分钟 (外卖送餐)