👶🏻👨‍👩‍👦话说原来爸爸公司附近有间亲子餐厅,又可以食韩式烧肉又可以俾小朋友自己去游戏区入面玩,一于带埋小朋友同埋daddy一齐去边食边玩啦😍呢度一入门口已经见到好大个游戏区😍入面有好多嘢玩!例如波波池,煮饭仔同埋积木等等!小朋友见到已经想即刻冲入去玩啦🤣🤣同埋呢度仲有韩服体验,可以俾小朋友拣返套韩服著住去游戏区玩㗎!好啦讲返啲嘢食先😋今次我地点咗好多嘢食!大人食嘅有顶级霜降牛小排 + 韩国鳗鱼 + 芝士炸鸡全份 。而小朋友就点咗卷蛋棒棒糖 + 企鹅泡泡浴 + 鬈发的可爱狮子扭扭粉粉🦁仲点咗两杯甜蜜士多啤梨香蕉奶昔同埋一杯泡沫鲜奶比小朋友饮😚首先想赞下小朋友嘅所有餐点都好精致,而且每款嘅造型都好可爱,味道都唔错!BB最钟意食狮子扭扭粉粉😍因为造型实在太得意喇而且茄汁粉配埋蛋饼真系好夹👍🏻我呢就最钟意食牛小排同埋鳗鱼喇,值得一赞嘅系呢度嘅韩国鳗鱼好新鲜,而且系店员帮手烧㗎,完全唔使我哋动手就有得食啦,烧到外皮卜卜脆,好惹味😋可以一路食一路睇住小朋友玩真系好叹呀!食完仲有金币畀小朋友扭蛋,BB仲扭咗一架车车,真系又食又拎,好开心🥳下次一定会再嚟!推荐指数:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

仲点咗两杯甜蜜士多啤梨香蕉奶昔同埋一杯泡沫鲜奶比小朋友饮😚

推荐指数:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻