2009-12-30 50 浏览
為左慶祝聖誕節,我地一班好友約左黎呢間餐廳食晏,選呢度除左近公司外,重要係佢啲食物質素好﹗地方雖然細但乾淨,又有海景睇下。我地八個人坐埋邊,一邊傾計,一邊望景,一邊嘆美食真係好正﹗講番正題。午餐價錢由88元至138元,有頭盆—沙律;餐湯—西蘭花忌廉湯或野菌磨菇湯;如果唔啱可以加錢轉款,不過我地覺得滿意,所以無人轉﹗主菜有Roasted Rack of Lamb,肉質夠嫩,無羶味,點埋芥末真係好正﹗Pan Fried Salmon Fillet,唔鍾意食魚既都可以一試,唔腥兼夠香﹗Red Chilli Pasta w/King Prawn,蝦夠大隻,煎得好香口,跟埋意粉夠飽肚﹗Grilled Beef Tenderloin,夠juicy,肉質夠冧,好滋味喎﹗仲有其他如Pan Fried Pork Fillet、Grilled Duck Breast、Normandy Oyster Rice,不過我地今次無人揀佢,所以唔會响度評論﹗西餐當然唔少得甜品,今次我地除左試佢既home made dessert之外,另加拿破崙同埋心太軟,呢兩款都真係不可不試﹗講到服務,唔算最好,出菜唔算慢,比起最

講到服務,唔算最好,出菜唔算慢,比起最初係進步好多啦﹗經理係一個冷面笑匠,你唔好諗佢會同你寒暄,總之,食物係跟住跟住上就覺得好好啦﹗
Mixed Garden Salad
Wild Mushroom Soup/Daily Soup