2018-12-24 899 浏览
呢日我同只狗狗睇完医生,揾紧边到有想食而被狗狗入既餐厅时, 经过呢间想食好耐既西式野, 咁岩女职员出黎叫我地入去, 话狗狗都可以入架!! 我紧系即刻入啦!如果钟意英国复古野既话, 一定会俾呢间餐厅吸引到! 大家可以参考下餐牌先, 佢样样都好吸引, 另外午餐会每日唔同精选配搭。呢日朋友就点左呢个肉眼扒意粉, 佢个扒唔太薄唔太厚, 岩岩好仲要煎到7成熟!! 个意粉系有咬口, 唔会太生太熟, 已经无咩餐厅可以做到呢一点!我自己就点左个猪扒包配薯角, 个猪扒无筋, 平日食既猪扒包块猪扒好似仓底货咁, 但呢到既猪扒系好冧唔会摄牙隙!!! 个包烘到岩岩好仲要唔孤寒佢既牛油!!! 食埋啲薯角系岩岩好饱同好满足!!!呢到都有酒饮, 店员超好客, 无压力, 野食又好食, 想休休闲闲叹杯酒, 吹下水, 呢到不失为一个好地方!!

如果钟意英国复古野既话, 一定会俾呢间餐厅吸引到!