餐厅: OPPA韓國燒肉店
资讯:

2023-10-06 109 浏览
二访 #OPPA韩国烧肉店 (旺角) 😋好喜欢好喜欢韩烧🔥餐厅气氛同装修都似韩国既感觉~ 墙壁布满壁画☺️ 最开心系侍应会即刻递上前菜前菜系无限任添㗎 岩晒我最爱食泡菜既胃食妹😜拼盘🐮真系抵食到哗哗声咖🤩抵食必叫每枱都叫呢样真系有原因😆 牛肉脂肪比例均匀 烧到有微焦更香口呢☺️菠萝牛肉牛肉吸收左菠萝🍍原本既香气烧时会有菠萝味 但食落有牛香之余更带菠萝香🥩烧鱼极少韩烧会食烧鱼🐟但原来烧后鱼皮特别香脆👍🏻OPPA韩国烧肉店 (旺角) @oppa_mk📍旺角洗衣街117号建煌华厦地下#oppa烧肉 #oppa #oppa韩烧 #韩烧 #旺角美食 #旺角 #旺角好去处 #香港餐厅 #九龙餐厅 #烧肉 #韩烧 #韩国烧肉 #香港必去
二访 #OPPA韩国烧肉店 (旺角) 😋
好喜欢好喜欢韩烧🔥
餐厅气氛同装修都似韩国既感觉~
墙壁布满壁画☺️ 最开心系侍应会即刻递上前菜
前菜系无限任添㗎 岩晒我最爱食泡菜既胃食妹😜