2022-07-08 237 浏览
寻晚放工同太太去咗尖沙咀嘅「Playa de Papagayo」,一开头以为佢系西班牙餐厅,去到原来先知道系食西班牙菜嘅Restaurant & Bar😋好有特色之余仲好有气氛!一坐低就已经感觉得到!Foie Gras Risotto & Chicken $178呢个Risotto味道好特别,令我哋食落印象深刻😋仲有一块好嫩滑嘅鹅肝🤤谂起都非常回味🤪Black Truffle & Wild Mushrooms Pizza 🍕 $138呢个黑松露pizza,相当出色!浓浓嘅黑松露味深深吸引住我😋好似食极都唔够喉咁😝Churros with Chocolate Paste $78食完主菜当然要食返个甜品啦!食西班牙菜甜品当然唔少得Churros啦!餐厅新鲜即整,热辣辣上枱!真系好味到唔可以用文字黎形容!🤣🤣White Sangria $68

好有特色之余仲好有气氛!一坐低就已经感觉得到!

White Sangria $68