2019-01-01 519 浏览
吃什么系12月公布既米芝莲推介餐厅之一,等我都黎试下先!其实佢开左无耐都已经keep住好多人去食。是日星期六佢开12点,我地惊死佢好多人,11 点45分就谂住去排队,点知得2个人等紧,又唔系真系咁癫㖞。门口贴有餐牌,可以谂定食咩入去即画即叫!餐厅唔算太细,都坐到好多人呀。枱面有点菜纸,辣椒油同餐具。可自行到柜面装水,跟餐我地点左杯炭焙乌龙茶,够哂浓!先黎碟原味蛋饼,个个都话好食,紧系试下啦!薄面皮包住蛋啰,但个块面皮整得好滑好好食,你绝对唔会嫌弃佢将吞哂落肚!推介👍🏻朋友点左外省牛肉面(半筋半肉),个牛肉汤真系好好好好味,好香浓,牛肉又滑又淋,必食推介!我叫左全个餐单入面最贵个碗沙茶羊肉汤面,一黎到已经好香!汤底有别于牛肉汤面,系另一种风味!羊肉系厚身既羊肉片,好淋好淋,有膻味👍🏻超好味呀!不过我觉得羊肉份量少左啲,就系眼前睇到呢度咁多,汤里面无多啲嫁喇。真系见到沙茶酱嫁!总结来说,面既份量好足,好大碗面,系男人份量!如果唔系大食其实叫一碗面share可以留肚试多几款小食!汤面同饭都有好多葱,完全唔吝啬比好多你,食得我劲开心😍😍不过唔钟意食葱既你记得叫佢走葱喇!牛肉汤面同蛋饼真系好食同
门口贴有餐牌,可以谂定食咩入去即画即叫!

餐厅唔算太细,都坐到好多人呀。

原味蛋饼

外省牛肉面(半筋半肉)

沙茶羊肉汤面

真系见到沙茶酱嫁!
总结来说,面既份量好足,好大碗面,系男人份量!如果唔系大食其实叫一碗面share可以留肚试多几款小食!汤面同饭都有好多葱,完全唔吝啬比好多你,食得我劲开心😍😍不过唔钟意食葱既你记得叫佢走葱喇!牛肉汤面同蛋饼真系好食同必试!
仲有就系佢地只收现金,记得带够钱去呀!
等候时间
15 分钟 (堂食)
原味蛋饼
外省牛肉面(半筋半肉)
沙茶羊肉汤面