2020-06-24 143 浏览
睇到Ig介绍就黎一试,铺头唔大,夜晚7点几接近8点仍然要等位, 好彩等左20分钟左右就有位。一入门口已经见到好多文宣要隔1.5米有啲枱唔用得,画功几好 😆嗌左驰名嘅鸡脾饭, 同埋是日精选入面嘅其中一款蒜香牛展饭 (你拣是日精选入面嘅饭店铺会捐钱去黄圈)驰名嘅鸡脾饭果然名不虚传,只鸡脾大到遮左半个碗, 加埋啲肉燥, 几乎完全见唔到啲饭 😂😂 鸡脾外皮脆, 入面肉唔柴, 几好味;蒜香牛展饭, 虽然用料唔算特别, 但啲蒜成功令牛展味道更突出, 我觉得个配搭简单得黎几好味 牛展又好腍唔怕咬唔开跟住再嗌多个红油抄手,呢个不得了,啲汁超好味,好快食哂, 唔够喉要同男朋友争食最后一粒 又平又抵食,成间铺头嘅野食价钱都唔贵,平均$3x起跳, 价钱亲民又好食又黄, 店铺入面都好干净, 绝对可以encore, 住附近嘅唔好错过。
一入门口已经见到好多文宣

要隔1.5米有啲枱唔用得,画功几好 😆

鸡脾饭

牛展又好腍唔怕咬唔开

跟住再嗌多个红油抄手,

等候时间
20 分钟 (堂食)
鸡脾饭
  • 红油抄手