餐厅: 好吃吃光
资讯:

2022-12-25 27 浏览
星期六唔开门,排了半小时,排队时望住Bar枱客人食得津津有味,唯有拧转面,期望快啲到我品尝吧。下次可以试试其他款式。月见柯仔鲁肉饭大只肥美柯仔,虽然有啲冻,但只要你即刻捞落啲饭到就可以啦,用饭既温度令到佢变暖,本来中间生鸡蛋,转左做熟蛋。加上鲁肉汁同香气,加上肥美柯仔真系美味 。盐酥鸡鲁肉饭香脆盐酥鸡,炸得香口,保留鸡肉汁,唔会干。芋圆红豆仙草有冰系碗底,好大碗,2个人分岩岩好,大大嚿仙草,红豆爽甜,芋圆正常,又大满足。

月见柯仔鲁肉饭

盐酥鸡鲁肉饭
香脆盐酥鸡,炸得香口,保留鸡肉汁,唔会干。

芋圆红豆仙草

等候时间
30 分钟 (堂食)
  • 月见蚵仔鲁肉饭
  • 芋圆红豆仙草