2008-02-21 6 浏览
寻晚同男朋友2人去试下, 叫左个2人餐加个鸡丝拉皮。个2人餐有1.拼盘, 我最钟意花枝丸, 好弹牙爽口, 个绿色既酱好好味, 有少少芥辣味几得意。鱿鱼筒入面有d虾同腌菜, 食落都好清新, 店员上汁o个阵仲教埋咩野食物系点咩汁, 好好呀, 拼盘其他既都ok2.凉拌茄子, 我个人系钟意食茄子既, 所以我都觉得几好, 少少辣, 如果可以少d油更好3.炸凤尾虾, 有6只虾, 热辣辣好好味4. 加钱要左猪软骨担担面, 面林左少少, 个汤都几好味, 唔太咸, 猪软骨好林好入味5. 肉噪饭, 我太饱无食, 男朋友独力食左半碗包2杯台式野饮, 仙x林既水平有甜品送, 绿豆椰汁糕, 个人唔太钟意椰汁但味道是ok的。另外的鸡丝拉皮, 麻酱好香好味, 鸡丝如果系手撕更好我地估唔到原来d野份量都唔少, 食到一半已经叫救命, 不过食物同服务都系唔错的。不过坐得都几迫, 仲好多人等。我几钟意老细比我一个人入去坐住等人, 唔会要人人齐先入得(我都坐左成半个钟), 又会问我d野系咪一阵人齐先上, 虽然佢地好忙都无漏单, 找钱o个阵仲有笑容咁讲多谢, 真系唔系好多地方可以有咁既服务。
寻晚同男朋友2人去试下, 叫左个2人餐加个鸡丝拉皮。
个2人餐有

3.炸凤尾虾, 有6只虾, 热辣辣好好味

5. 肉噪饭, 我太饱无食, 男朋友独力食左半碗

包2杯台式野饮, 仙x林既水平

甜品送, 绿豆椰汁糕, 个人唔太钟意椰汁但味道是ok的。

另外的鸡丝拉皮, 麻酱好香好味, 鸡丝如果系手撕更好