2012-11-19 3370 浏览
朋友提议到南丫岛BBQ, 星期日每位$138任食3小时(包一支500ml汽水)包炉包炭包食物,咁价钱都OK, 上佢地个web site话~~~有以下食物供应同免费豆花一碗 (牛扒、猪扒、鸡扒、鸡翼、芝士肠、香肠、红肠、狮子狗、咖哩鱿鱼、猪肉丸、牛丸、贡丸、墨鱼丸、烧卖、鱼蛋、棉花糖、面包、菇类及菜类)仲话~~~全场可容纳150-200人...............好啦好啦, 我地两点几终于去到, 首先个度冇门牌, 真系行到冇路行个度就系啦,先讲食物, 免费送既豆花正常, 任食既野只见到得10样左右, 仲要个雪柜一打开有阵酸味, 都唔知边样食物变坏, 搅到大家都唔知拣咩食好, 选择已经够小, 仲要有问题, 员工仲话鸡翼先岩岩腌系唔入味嫁, 朋友话牛丸咸到极, 所以我都冇食啦至于环境, 虽然系无敌海景, 但系食物影响了心情 !!!

, 朋友话牛丸咸到极, 所以我都冇食啦

至于环境, 虽然系无敌海景, 但系食物影响了心情 !!!

题外话/补充资料: 全日只有两台客, 已经包括我地啦, 一定冇下次 ~~~
2012-11-11