2024-04-12 23 浏览
🙋🏻‍♀️早几日天气冻就心思思好想食啲热辣辣嘅嘢,于是我哋就同朋友仔岀咗去旺角创兴揾野食啦🤪朋友仔想食鸡煲🐓妈妈我就好想食火锅🥘所以我哋到最后就拣咗 ”至尊重庆鸡煲火锅“ 啦,咁就可以一次过满足晒我哋两个嘅愿望啦,最重要系lunch time系无限时任食㗎,一边倾吓偈一边食吓嘢,真系好👏🏻🙋🏻‍♀️今次鸡煲我哋拣咗小辣🌶鸡件嫩滑得嚟又唔嚡口,同其他地方嘅鸡煲真系好唔同,仲好惹味添😋,性价比极高呀,我哋好快就清哂啦,好彩呢度嘅鸡煲系有得无限添加咋,所以肯定够喉👍🏻🙋🏻‍♀️食完鸡煲之后,我哋就加汤落去打边炉啦,唔好讲笑,呢度嘅火锅配料真系好多种类㗎,例如:🦪蚝/青口/帆立贝/🦑鱿鱼/🐂牛柏叶/木耳/金菇/莲藕/年糕/🧆丸类等等......最特别系佢地仲有劲长嘅蟹柳呀🤪哇!种类多到真系数都数唔哂呀,全部都系📲手机落单好快就送嚟,而且佢地仲有🥬蔬菜/🧃饮品/🍧甜品/🍨雪糕自助柜,里面都有唔同嘅种类任君选择,亦会不断Refill,真系唔惊你食,净系惊你食唔哂呀🙋🏻‍♀️今次我哋就试咗至尊重庆鸡煲喇,等我下次试埋佢个🧀芝士鸡煲先,见到隔篱枱嘅🧀芝士可以拉丝,真系睇到都流晒口水呀🤤