2025-06-20
天氣嚴熱又好想食火鍋最愛吃鴛鴦湯底可以品嚐兩面味道朋友介紹去葵芳大西洋火鍋, 又平, 又有新鮮海鮮又近地鐵站真的不錯葵芳..搭車返家都易店內雖然不大.最吸晴係個海鮮位. 又大又干淨比想像中好.仲有其他熱食.不錯.叫左2個 套餐D298 (成人) • 鴛鴦湯底 雞蘿蔔湯 同 金銀花露雞湯 第一件事, 出去拎海鮮. 每人一桶, 朋友拎左5少蜆, 蝦, 鮑魚,, 新鮮的扇貝,扇貝通常有厚實的外殼,內部有鮮嫩的肉,顏色從白色到淡橙色。好吸引。仲有好多火鍋配料. 牛丸, 墨丸,響鈴等等熱食.徐左出面任食外. 可以手機落其他食物:另外叫了 西班牙五花腩片/份 , 滷雞/份 , 雞腿/份, 帶子, 長腳蟹蝦滑/份 鮑魚肉/份 鵝腸 蝦餃/份o西班牙五花腩片/份:肥瘦相間,煮熟後入口即化,油脂與湯底融合,帶來濃郁的肉香。o滷雞/份:醬香濃厚,雞肉嫩滑,滷汁滲透入味,回甘無比。o雞腿/份:肉質鮮嫩多汁,帶有輕微炭香,適合喜歡濃郁口感的食客。o特別一提,蝦滑/份份量超值,新鮮蝦肉與蝦膠製成,口感彈牙。我們直接將一份放入滾燙的鍋中,爽滑美味,令人回味。o鮑魚肉/份:雖然細隻, 但口感軟糯,帶
又好想食火鍋
最愛吃鴛鴦湯底
可以品嚐兩面味道
朋友介紹去葵芳大西洋火鍋,
又平, 又有新鮮海鮮
又近地鐵站
真的不錯
葵芳..搭車返家都易
店內雖然不大.
最吸晴係個海鮮位.
又大又干淨
比想像中好.
仲有其他熱食.
不錯.
叫左2個 套餐D298 (成人)
• 鴛鴦湯底 雞蘿蔔湯 同 金銀花露雞湯
好吸引。
熱食.
徐左出面任食外. 可以手機落其他食物:
蝦滑/份 鮑魚肉/份 鵝腸 蝦餃/份
o滷雞/份:醬香濃厚,雞肉嫩滑,滷汁滲透入味,回甘無比。
o鮑魚肉/份:雖然細隻, 但口感軟糯,帶有天然海鮮甜味,與湯底相得益彰。
o鵝腸:煮得恰到好處,爽脆彈牙,略帶獨特風味。
o蝦餃/份:皮薄餡嫩,蝦肉彈性十足。
o帶子: 不是細隻的帶子. 都算厚身
•整體而言,葵芳大西洋火鍋帶來了難忘的用餐體驗,新鮮海鮮與多樣化的食材搭配,冷氣環境和便利的交通更添舒適。這裡都值得,期待下次再訪!