2024-03-28 32 浏览
今日经过九龙湾醒起SuperNormal 既猪手好好味,所以又去左朝圣😋除左猪手,我地仲叫左芥末牛肉沙律,鹅干牛肉汉堡,Nacho , 双色鱼子烟三文鱼天使面头盘先上牛肉沙律,牛肉烧到刚刚好,配上新鲜沙律菜同鲜甜既蕃茄仔,非常可口猪手一如以往烤到D皮非常脆口,最喜欢皮与肉之间既果一层骨胶原,沾上蜜糖芥末非常yummy。阿女见到最喜欢既Nacho 上场,两眼发光🤭,沾上肉酱同酱料,一块接一块停了了。Burger 碟上既薯条阿女当然都唔放过啦,而Burger 用鹅肝配牛肉真系一绝,鹅肝果种后劲继续起味蕾上跳舞。双色烟三文鱼意粉非常Creamy, 摆盘放得好靓上面仲衬左朵花,真系色香味俱存我地都食到捧着肚皮,非常满足😋今次见到Menu 上多了烤鸡都好吸引,下次要黎再试下

我地都食到捧着肚皮,非常满足😋

今次见到Menu 上多了烤鸡都好吸引,下次要黎再试下