2018-04-19 650 浏览
「朋友系要见既」😃😃当然 一定要早早book定餐厅位📞📞始终香港 好食既放题 walk in系好难有位 要记住噢🤗好多人排队噢😱😱入到餐厅 座位亦好阔落 坐得好舒服有图有真相 呢间放题 我唔系第一次食 食物质素keep住都系相当高 卖相 摆设有花心思食物亦相当好味😋👍🏻刺身 当然系必点食物啦刺身摆设 一 D都唔hea 好有心机❤️刺身厚切 相当有份量三文鱼 油甘鱼 十分肥美带子 甜虾 好鲜甜😆👍🏻寿司 亦好有惊喜我我想欣赏「鹅肝带子」 好好味🤤👍🏻炸物选择亦相当多 炸物上枱时仲热辣辣 keep到个温度冒住生暗疮既风险 都要不停食🍴如有系榴莲爱好者 必点「炸猫山王」榴莲香浓 炸热左 更突出到甜味道👏🏻👏🏻👍🏻串烧 亦系我「卖飞佛」之一串烧烧到岩岩好 唔会好㶶 👍🏻饮品方面 汽水果汁茶就必有个估唔到有清酒 梅酒 cocktails 🍸 饮 真系好少有呢😱😱可以同朋友小斟一杯 真系天大乐事😆👍🏻甜品 种类太多 简直花多眼乱 Movenpick同haagendaz就可以拣一杯 就算食到好饱 都要食埋雪糕🍨先走
「朋友系要见既」😃😃

👍🏻炸物选择亦相当多
炸物上枱时仲热辣辣 keep到个温度
冒住生暗疮既风险 都要不停食🍴
炸物
如有系榴莲爱好者 必点「炸猫山王」
榴莲香浓 炸热左 更突出到甜味道👏🏻👏🏻
👍🏻串烧 亦系我「卖飞佛」之一