2024-02-01 118 浏览
呢间嘢真系用平民嘅价钱,满足到你晏昼想食扒嘅欲望。佢唔系𠮶啲快餐店早餐好薄好细块嘅牛扒,而系大大件,你可以拣薯条、饭或者意粉,基本上都冇乜可能唔饱。而且佢一个礼拜星期一至六每日都会唔同,所以就算你每日去食,你都可以食到唔同嘅嘢。我哋就叫咗两份T-bone,成日听人讲出去食呢啲都会好贵,但系呢度只系$77🤣就有一块好大嘅牛扒,佢份量真系好够,佢会配埋个蒜蓉汁俾你。咁当然食落去都会有少少松肉粉味,我想呢个价钱做到咁大块牛扒俾你,质素就可能要牺牲少少㗎啦,一定唔会觉出面扒房嘅好食,但系佢可能系出面扒房1/5嘅价钱,所以其实佢每一日都坐爆,几乎去到都要等位当然啦如果你唔想食扒类嘅餐,佢都有唔同嘅意粉同埋饭或者沙律俾你去拣,可以话满足到好多人嘅要求提提大家,呢一间野系冇得book位,如果大家想食嘅话就记得早啲去排队啦