講到大埔最好飲嘅良心咖啡店係我心目中,一定係呢間位於體育館地底嘅Underground Coffee咖啡店鋪位同Bulldog Hotdog分享想食正餐的話,也可以於鄰店買個熱狗一拼吃店內提供大埔啡到訪當天碰巧是Signature item - Underground Latte 剛推出不久其他它是竹炭Charcoal Latte + 芝麻 Sesame Latte的組合與其他Non-Coffee items做用oat milk不同這個Underground Latte使用的是牛奶味道以竹炭口味較搶風頭另外店家亦有不同味道的自家製Scone售賣配合飲品的顏色選擇了黑芝麻味的大、大、大力推介🖤 呢個價位食到呢個份量嘅𝘚𝘤𝘰𝘯𝘦 實在太意外仲要係我鍾意嘅黑芝麻味!鬆餅向橫發展令外層脆口口感範圍增加而食落係屬於唔算黏口嘅類型芝麻味亦超濃郁!!Underground Coffee係政府因疫情關閉過好一陣子基本上體育館被關多久,他們的堂食就停多久營業時間亦受設施限制一間有良心有立場又高質素嘅小店值得被更多人認識
講到大埔最好飲嘅良心咖啡店
咖啡店鋪位同Bulldog Hotdog分享
想食正餐的話,也可以於鄰店買個熱狗一拼吃

店內提供大埔啡

呢個價位食到呢個份量嘅𝘚𝘤𝘰𝘯𝘦 實在太意外
仲要係我鍾意嘅黑芝麻味!鬆餅向橫發展
令外層脆口口感範圍增加
而食落係屬於唔算黏口嘅類型
芝麻味亦超濃郁!!

基本上體育館被關多久,他們的堂食就停多久
營業時間亦受設施限制
一間有良心有立場又高質素嘅小店值得被更多人認識