2022-10-17 380 浏览
同朋友发现大围隐世日式咖啡小店~Cafe内有用咗日式简洁砖墙装修,形成咗休闲复古~店内仲有d 自家手工制绑绳袋,杯袋同植物袋等~ 休闲style令人感到放松又舒适!点餐区仲放住唔同既咖啡豆比客人去选择~餐厅除咗有咸食之外,甜品都好多选择~ 我地叫左爱尔兰威士忌咖啡窝夫🧇京都小山园抹茶咖央麻糬窝夫🍵同埋YuZi Espresso Tonic🥃爱尔兰威士忌咖啡窝夫🧇真系超级特别~ 爱尔兰威士忌雪糕🍨配埋咖啡味嘅窝夫仲有酒浸蜜桃真系一个好有趣嘅组合!除咗有酒香仲有香浓咖啡嘅香味~🍑蜜桃都经过威士忌浸泡~酒酿嘅味道令蜜桃更香甜😝京都小山园抹茶咖央麻糬窝夫配🍵抹茶雪糕~抹茶味香浓又唔会抢咗窝夫的牛油香,外脆内软,窝夫入边夹住麻糬烟烟韧韧咁拉出嚟!食起嚟好有口感!抹茶控不可错过😍Yuzi Espresso Tonic 咖啡味香浓之余配上酸酸甜甜嘅柚子Tonic ~好清新,平衡咗咖啡嘅苦味又唔会遮盖咖啡嘅香味,酸味为咖啡提高层次感🤩

点餐区仲放住唔同既咖啡豆比客人去选择~

餐厅除咗有咸食之外,甜品都好多选择~

爱尔兰威士忌咖啡窝夫

京都小山园抹茶咖央麻糬窝夫