2022-09-20 90 浏览
呢一间喺大围嘅Cafe想去好耐 中大咁近毕左业都未去🤣最近衬住生日 就的起心肝约朋友仔打卡🎂装修之后有榻榻米位 超靓呀🫶🏻.📌只此一个奶茶布甸吐司想试呢到个招牌布甸吐司劲耐‼️点知撞正佢地下左架🥺但佢地好好人 特登整左个the one and the only one嘅奶茶味比我💗真系太有爱了吧🫂吐司烘到外脆内松软 布甸好软滑😚奶茶味好特别 不过就甜左少少🤏🏻再淋埋蜜糖就too much🙈朋友话原味好食啲~~旁边嘅brownie粒粒朱古力味几浓郁 但都系偏甜🍫仲有啲栗子做装饰 好有心思🌰谢谢你们令我的生日更圆满🥰.📌E FOR EGG芝士奶盖招牌窝夫 $88窝夫造型好可爱 打卡一流呀😍睇食评见啲人话窝夫唔够脆🧇我今次食又正㖞 好厚身好脆 而且仲有淡淡朱古力同蛋香味🥚🍫面头嘅芝士奶盖咸香十足 只鸡蛋就系奶盖 奶味好浓郁🍳两款都一样超creamy🤩切开入面仲有海量嘅cream同麻糬🤍真系超级邪恶😈但肥仔野点都会有少少滞🤣.📌香蒜杂菌黑松露拉丝芝士盒子吐司 $65嚟到当然要食埋咸味吐司🍞吐司一样烘到好脆 仲搽左啲牛油 增添左份香味🧈内馅夹住满满杂菌炒蛋 食落除左有浓浓蒜香味🧄仲加左啲七味粉?味

📌只此一个奶茶布甸吐司

📌E FOR EGG芝士奶盖招牌窝夫 $88

📌香蒜杂菌黑松露拉丝芝士盒子吐司 $65
嚟到当然要食埋咸味吐司🍞吐司一样烘到好脆 仲搽左啲牛油 增添左份香味🧈内馅夹住满满杂菌炒蛋 食落除左有浓浓蒜香味🧄仲加左啲七味粉?味道辣辣地 更加惹味🌶蘑菇片份量都几多 配埋面头嘅松露酱同少少芝士 成个吐司口感味道层次够晒丰富😆但系主角炒蛋 就炒得过熟 唔够滑~~朋友话之前食系滑啲嘅同埋好多芝士😟