2010-02-04
第二次光顧任食火鍋$68人頭,加一加茶錢6人,坐半圓形卡位第一次交左紙之後,d配料未黎既時候,我地再畫第二張紙,點知有個呀姐叫我地唔好畫住,佢話等第一輪出左之後先好畫第二張,個男部長係個呀姐後面啤啤槓,唔知佢地有咩用意啦,但話明任食,咁我地畫幾多都得啦,點解唔俾我地畫呢?第一輪食完之後,就交第二張紙,所有魚類的配料都欠奉=漏單我地就追單,點知個女部長d服務就真係好差劣,一句話【唔知wo】就行左去咁我地唯有再畫過啦,點知都係漏鮮魷中途我地不斷要求加水,豉油,醬料之類d侍應只會直行直過,無論我地揮手,大叫,佢地都視而不見,旁若無人,只會做自己的工作我地個火鍋最後煲燶底睇返成間酒樓,面積唔大,有好多員工,但點解佢地d工作效率會咁差?反觀食物方面,蝦滑,鮮牛肉,魚....大部份都算合格,份量適中而價錢尚算抵食,除左火鍋,重可以叫餸食飯最後一提,記得幾個月之前,大約12人去食火鍋,接受訂位,但今次6個人訂位,唔知係咪生意額低既關係,遭拒絕我覺得呢樣唔合理畢竟,沙田區可以任食火鍋,就只有這間酒樓了如果你想食廉價火鍋,就不妨試下呢間酒樓,但不要期望有甚麼服務質素汽水$12/3罐,只有新奇士品牌,別無
任食火鍋$68人頭,加一加茶錢
6人,坐半圓形卡位
第一輪食完之後,就交第二張紙,所有魚類的配料都欠奉=漏單
咁我地唯有再畫過啦,點知都係漏鮮魷
中途我地不斷要求加水,豉油,醬料之類
我地個火鍋最後煲燶底
而價錢尚算抵食,除左火鍋,重可以叫餸食飯
最後一提,記得幾個月之前,大約12人去食火鍋,接受訂位,
但今次6個人訂位,唔知係咪生意額低既關係,遭拒絕
我覺得呢樣唔合理
畢竟,沙田區可以任食火鍋,就只有這間酒樓了
汽水$12/3罐,只有新奇士品牌,別無它選
茶錢$9/一位