餐厅: 廚十三老壇酸菜魚 (D2 Place ONE)
资讯:

2023-10-31 490 浏览
上星期四晚去咗D2 一期厨十三老坛酸菜鱼,发现佢多咗d干锅同埋烤鱼,价钱仲比其他地方平,所以就入咗去试下坐低先发现原来依家仲有个特价四位套餐,468蚊有个大份酸菜鱼同埋4款前菜加小食,计落人均100零蚊超抵食我地四个人即刻有选择困难症唔知摼套餐好,定干锅好?结果投票叫咗个套餐先!落单后约二十分钟来齐所有嘢食,我地个个都觉得哗哗声,酸菜鱼劲大盘,另外4碟小食份量一啲都唔少!鱼肉好滑配埋粉丝好夹,酥肉即叫即做好酥脆!最后仲叫咗2碗红糖冰粉结尾,口感特别Q弹过瘾!最后埋单每人平均唔洗150蚊就食饱饱照抵👍我地已经约咗下星期再去试干锅&烤鱼,非常期待
我地四个人即刻有选择困难症