2014-04-28
2008 浏览
難得入屯門, 9時了, 快要餓暈, 友人介紹之下, 就入左呢間盛八試試.可能都交啦, 不用等位, 直接入座, 服務也算OK, 因為都不忙, 所以好快手下單, 上菜.由於太餓, 所以多回2個小食. 而且平日ORDER 主菜, 可半價叫DRINK. 剛好見ROSE MILK TEA, 就又試試.3款腸仔 : 味道普遍, 腸仔是脆皮, 咬口不錯. 幸好有個蜜糖介末醬.3款炸物 (雞肉, 洋蔥, 薯角) : 雞肉不鞋不嫩, 味道尚可. 洋蔥太油太淋身, 不回也不脆, 而且沒味道. 薯角是最正常, 飽肚而有味道, 配茄汁一流.牛肉蛋包飯 : 友人覺得味道不錯, 可以一試. 滑蛋幾好.白汁野菌黑豚肉漢堡蛋包飯 : 黑豚肉漢堡超級硬, 切都已經好難切, 進食時覺得好乾好硬, 而且冇咩肉味. 蛋包飯是茄汁底的飯味道不錯, 只是蛋皮好薄好乾. 加上個燒汁超級難食, 好怪的味道. 難以接受.ROSE MILK TEA : ROSE味都重, 但杯奶茶唔夠熱, 同埋茶味清淡.Tiramisu 朱古力凍咖啡 : 友人ORDER的, 味道應該OK.
牛肉蛋包飯 : 友人覺得味道不錯, 可以一試. 滑蛋幾好.