2020-10-13 469 浏览
食鸡个种豪迈系会食上引,不顾仪态大啖大啖会食鸡更加系爽YY,虽然Goobne最近出左deep dish pizza,但鉴于本人冇咁大个胃,唯有留返下次多人聚餐先试。因为佢既menus set死左2只唔同味道既鸡各半份为1份,一共4 sets,但我地又唔想食佢set死既味道,适逢依个UFO烤鸡可自选味道之余又有邪恶芝士,所以最后决定试一试。我地拣左果味蒜香+蜜糖烧烤味,份量对2人黎讲真系好多,每人8只鸡搥。相比之下,我比较偏爱果味蒜香,蒜香加芝士,简直系邪恶既组合,其实本身就咁食就已经好野味我自己本身好钟意食拉丝芝士,因为够实在有咬口,但男朋友就完全唔钟意,佢话唔够香同啲鸡唔夹,佢会钟意用芝士火锅既芝士,因为够浓香同一点就可以浸满晒个主体,听完佢讲⋯感觉又好似几好食至于明太子芝士蛋卷,我几乎黎亲都会叫,因为蛋卷厚实,入面包住满满既拉丝芝士,配上明太子酱同蟹籽既咸香,真系好满足加上扎实既口感,其实切2小件食已经好饱~不过西柚米酒就一般般,米酒味唔算太重,毕业得1.2%酒精,但真系太~~~甜,下次会选择叫返其他饮品店员哥哥好值得称赞,有礼貌,而且有问必答,我影唔切拉芝士动态图又再做多几次比我

UFO  芝士烤鸡

加上扎实既口感,其实切2小件食已经好饱~
,下次会选择叫返其他饮品
明太子芝士蛋卷  &  西柚米酒

店员哥哥好值得称赞,有礼貌,而且有问必答,我影唔切拉芝士动态图又再做多几次比我影。
再加上安排我地坐室外,环境都算舒适,天气又舒服,又唔太嘈,爽

2020-10-11
等候时间
10 分钟 (堂食)
UFO  芝士烤鸡
明太子芝士蛋卷  &  西柚米酒