2017-09-02 845 浏览
大坑一直都系稳世美食的集中营,相约友人再出动觅食,见到有间唔太起眼既门面,但入面坐满人高谈欢笑。见到meun 原来系墨西哥菜,又有意大利菜,选择种类好多。一坐底其实都唔知叫乜野好,因为真系太多配搭同种类,经过五分钟望住都决定唔到,职员埋黎直接介绍特色菜。我哋因她的建议,叫左Guacamole, Mexican wings and tacos 🌮 with chicken 👍🏼Guacamole 其实系 nachos 既简单版,nachos 系将所有野舖晒系面,可以加𩠌加topping ,但系guacamole 系有一个兜放左蕃茄洋葱酱同牛油果酱的,要几多自己落几多。最估唔到系佢呢道既自家粟米片,之前出面食既都系超市有得买既现成粟米片,所以呢道系好有惊喜👍🏼👍🏼👍🏼虽然有少少油,不过超级脆的、厚得黎又唔太硬,配埋个酱真系可以饮好多杯啤酒😂今朝起身已经变到青春了😆生暗疮🙈鸡翼卖相麻麻地,但酱汁方面系唔错既,系有啲水牛城鸡翼既感觉,但就无咁酸。原只既Tacos 无影到相,但我觉得里面既配料好好味👍🏼感觉好家庭式、住家式,肉汁多、酱汁无盖过每一种材料独特既味道👏🏼不过好得意,入面俾我发现到有生

原只既Tacos 无影到相,但我觉得里面既配料好好味👍🏼感觉好家庭式、住家式,肉汁多、酱汁无盖过每一种材料独特既味道👏🏼不过好得意,入面俾我发现到有生菜既踪影🤔

2017-09-01
用餐时段