2019-08-23 1493 浏览
一直都好想食下用石板整热牛扒既食法,今日就约埋朋友去就脚既坚石烧除左人气满满!仲有阵阵石板煎出嚟既牛肉香味!呢度位置多同阔落,人多人少都坐得落!最正免费自助沙律,汤,饭同饮品!包食得饱!食完仲可以饮多两杯野倾下计!呢度唔只牛肉种类选择多,经济到唔驶100 蚊都有得食,最正系用上喜马拉雅山既粉红色岩盐,同埋即磨既黑椒! 真系有诚意!而且仲有4款酱汁选择,可以用喺沙律,牛肉,推介烧汁,用嚟点牛肉,更添惹味!等紧牛扒嚟既时间,当然要食返d沙律热热身,加返少少麻酱就最好不过,沙律菜食落爽口,都几新鲜,再整多杯任饮既朱古力暖暖胃!我叫既美国大理石400g热辣辣送到,坐喺度都会感受到热石既高温同传来阵阵既牛肉香味!切开牛肉入面,基本上都是鲜红色,丰富的肉汁都流晒出嚟!想食几生几熟都是由自己控制,加少少海盐同胡椒,鲜甜既牛肉味都出晒嚟!其实400g既牛肉真系几大份,不过朋友又想食下石锅饭,就叫左个韩式鸡肉石锅饭try try! 辣辣地加上香脆既饭焦又几惹味!同行既朋友叫左份顶级牛小排,同热石分开上,卖相明显比我既大理石牛肉更好! 果然系一分钱一分货,呢个牛小排质素真系更好! 比起我既牛扒更嫩滑,雪

除左人气满满!仲有阵阵石板煎出嚟既牛肉香味!
呢度位置多同阔落,人多人少都坐得落!

果然系一分钱一分货,呢个牛小排质素真系更好! 比起我既牛扒更嫩滑,雪花分布更均匀,而且切薄左,会更快熟,要小心掌握时间!!

稍为放在热石一阵,肉汁已经自己渗晒出嚟! 听住热石上既'炸炸' 声,肉汁变成牛肉既轻烟直扑入鼻! 就算接近全熟都仍然系嫩滑! 我就觉得5成熟会更好食!

• 韩式鸡肉石锅饭
  • 美国顶级牛小排