2016-10-30 456 浏览
呢间系我食过最垃圾既餐厅入到去都冇侍应带位 自己自出自入咁想叫野食果阵 叫左成五分钟左右都冇人理之后见到有个好似韩国既老板落黎佢见到我 想叫野食都唔招呼我反而招呼佢d朋友 佢就好大声咁叫d员工其实果阵都好忙 d员工都招呼梗其他客人但佢都唔理 完全唔系亲力亲为咁仲要系佢成浸烟味 都好影响我地既食欲果到既环境都冇食评讲到咁靓 仲要d灯劲暗我同我d朋友 要开闪光灯先叫到野食你估呢到系鬼屋咩 搅到咁黑 扮有气氛咁好辛苦咁叫左野食 之后俾左一碟所谓既前菜俾你等下咁 但唔讲唔知以为俾狗食 d薯片散到呢 完全似狗粮多d 之后黎左碟三文鱼salad 三文鱼就得果几块 生菜就成碟都系 咁就要百几蚊 之后到黎左个奶油面包炸鸡 睇个款真系好多旧鸡 以为执到宝 哗食落去成口粉咁 d肉仲要好鞋 俾咁多旧都冇用啦 最离谱既系 仲有碟奶油虾等左成个几钟都未有 野饮都饮晒都仲未有得食 你估我而家系你等咖咩 果阵都已经好伏 到真系黎左碟野 果然不出我所料 真系成pat酱系虾上面咁 完全唔入味同埋好林 个感觉唔讲唔知以为食梗屎 真系真系唔好为左影相而黎 完全唔值呢个价钱 根本系俾钱买难受 第一次食d咁垃圾既野 完全唔明d
呢间系我食过最垃圾既餐厅
仲要系佢成浸烟味 都好影响我地既食欲
果到既环境都冇食评讲到咁靓 仲要d灯劲暗
我同我d朋友 要开闪光灯先叫到野食
你估呢到系鬼屋咩 搅到咁黑 扮有气氛咁
果阵都已经好伏 到真系黎左碟野 果然不出我所料 真系成pat酱系虾上面咁 完全唔入味同埋好林 个感觉唔讲唔知以为食梗屎 真系真系唔好为左影相而黎 完全唔值呢个价钱 根本系俾钱买难受 第一次食d咁垃圾既野 完全唔明d好评系点得黎????心里有数啦大家