餐厅: 大家樂
资讯:

2023-12-02 26 浏览
好日唔去大家乐食饭,食完即刻屙呕肚痛,真系多得大家乐唔少。琴日夜晚因为赶住有嘢出去做,又唔想走去食麦当劳,所以唯有走去大家乐食饭。平时都唔会走去大家乐,大家乐啲餐饮水准有几差大家都有目共睹,估唔到依家差L到食完可以转过头对住马桶呕返碟饭出嚟。基本上去到都冇乜嘢好叫,咁就嗌咗个黑椒牛扒焗饭嚟食,落完order唔使1分钟个饭已经出咗嚟,𠮶下已经feel到伏伏地。个饭唔使时间焗?全部焗饭就咁放喺侧边保温有order就就咁攞出嚟就算?DLS攞到埋位打开个饭真系热都唔热下,充其量都系温嘅啫。可惜我赶时间我冇攞返入去叫佢整返热,点知食完即刻feel到个胃劲唔舒服,想呕但系又唔系好呕得出。到今朝食咩个胃都系顶住顶住咁,仲要屙屎系屙水出嚟。即刻请假睇医生,医生话应该系食咗唔干净嘅嘢。鬼唔知阿妈系女人!多L谢!以后唔帮衬!
好日唔去大家乐食饭,食完即刻屙呕肚痛,真系多得大家乐唔少。
2023-11-28
用餐时段