2022-11-06 913 浏览
早几日天气转凉,开始已经想食打边炉,琴日🐻带咗也米😍去食一人一锅,今次我哋去咗食8锅臭臭锅。原本想试吓佢嘅期间限定,黑麻油鸡锅🐔,但系点知去到嘅时候已经售罄🙈,咁唯有食返佢哋原本有嘅味道。今次我哋事我哋未食过嘅台式麻辣锅🌶同埋香蒜牛肉锅🐮。全部锅物都系会跟一个饭或者一个粉丝,饮品另外再加。-🍴香蒜牛肉锅🐮($119) - 入面有娃娃菜🥬、牛肉片🐂、葱爆贡丸、甜不辣、牛丸、老油条、粟米🌽、金针菇、炸枝竹、少量粉丝、沙白、鸣门卷、豆皮虾卷、蕃茄🍅、青豆角同埋黄金鱼籽球。全部𩠌都有少少🤭,完全满足到我哋咩都想试嘅心态。依个锅清清地带住蒜味,不过又唔会好突出,正正常常,CP值唔会话好高。-🍴台式麻辣锅🌶($119) - 入面有娃娃菜🥬、牛肉片🐂、麻辣饺、甜不辣、福州鱼蛋、龙脷柳🐟、鸭血、沙白、米血糕、大肠、鱿鱼圈🦑、老油条、金针菇、炸枝竹、王子面(半个)🍜、鸣门卷、青豆角,同样都系每款配料少少🤣,我哋拣咗小辣,但可能因为一路都煮紧,小辣加埋热辣辣🔥都几辣口,大家都要衡量下。
香蒜牛肉锅
台式麻辣锅
2022-11-05
等候时间
5 分钟 (堂食)
用餐时段