哗,今次去试嘅食物简直正到爆炸💥!浅尝招牌酥皮烤鸭,简直系扎实嘅美味体验。佢个皮烤得啱啱好,又脆又香,啖啖肉嘅感觉真系过瘾,满满嘅鸭肉配合薄饼同青瓜,嚟一啖,咸香中带出微微甜味,真系够晒享受😋。蒙古孜然小羊排同样令人难忘,孜然嘅香味深入羊肉之中,香到入味,啖啖肉食落去既软嫩又juicy。你话羊肉会膻?喂,𠮶啲孜然同脂肪竟然神奇地中和左独特嘅羊味,食落去简直爽口别提!再嚟,𠮶招牌小笼包就系霸气外露,一咬落去,满满嘅肉汁四溢,每一啖都令人欲罢不能。至于清脆莴笋,就算冇啲前两个咁突出,但都算系脆口清新,衬托咗其他菜式嘅味道。去饮茶就算咗,我嘅心思完全系于食物之上。而且,店家仲好贴心,见我哋倾计倾得太投入,怕食物冻哂,叮嘱我哋快啲食。这份心意,当然要加分啦👍!总括黎讲,系一次正到无得弹嘅食物体验!下次还想再嚟!👏👏👏