2017-05-24 50 浏览
依度有好多个汤底都好吸引好养生既感觉 最后拣左个尚鲜龙皇海鲜锅(二人餐)海鲜汤底上枱时已经煮好 上枱好快滚起之后待应即刻过黎不起碗汤俾我地饮左先同夹起d海鲜 个汤系灯红色 好浓好甜锅入面既海鲜好似夹极都有咁 有带子、龙虾、圣子、蚬、虾 虽然系汤底既料但海鲜冇煮老左 而且龙虾既份量都好多 仲要已经mok左半边壳 好轻易就食到啖啖肉尚鲜Prime顶级牛颈脊 - 鲜红既肉同脂肪比例平均 切薄片所以渌一渌就得喇 肉好嫰好鲜 一d筋位都冇 珊瑚蚌拼桂花蚌 -各有4大片 好爽口鲜打虾丸拼墨鱼丸 - 虾同墨鱼打成胶状再加肉粒既丸特别弹牙又有咬口蟹皇饺 - 皮薄得黎唔会好易穿 入面既蟹皇饀甜甜地又几juicy个餐仲有芝心狮子狗卷、越式扎肉、油麦菜、稻庭乌冬依度既待应都会好留意每一枱 主动过黎不起个锅面d泡 加汤水 调较个火既大细 仲好好笑容好亲切呀

珊瑚蚌拼桂花蚌 -各有4大片 好爽口

个餐仲有芝心狮子狗卷、越式扎肉、油麦菜、稻庭乌冬

• 牛颈脊