2014-09-12 3480 浏览
都好久没系度写评 自己都少左好多出街食饭 因为改左自己下厨~有好朋友派贴 是Q但揾左E间佢话个名够奇怪 WOW哈哈我地5个男子 叫左个4餐 9百来蚊一开波d 韩式小碟唔错~ 亦唔会太重口味 仲要有好多TIM之后就直入 韩烧原来有个阿珠妈个帮你烧既~先烧个牛肉, 味道一流 同我之前系阿士尼道食过个间有得比 甜甜地 烧起来好香份量亦唔少 做足韩式料理STYLE "唔老土"之后 上左个 韩式烧饼 我个人十分推介又香又脆 蛋香好丰富~ 系我食过既同款菜色中最好的再来的是什锦饭 老板会问要唔要帮你捞埋分埋也是好味的 不过我一向觉得E个饭只要有好既汁就可以做得好 佢GOOD 既有个捞粉C, 我个人觉得OKAY以上少少 不过我朋友"食家诚"食完好HIGH 绝赞咁话~完左D"电"粉质 阿珠妈又自己冒反出来 帮烧猪肋肉 D猪肋肉铺左上板 有成4分3位都满左 仲要系方形肉粒 ~ 腌汁同牛个个汁有D似 不过好似有D唔同 不过都好好味 好ROAST再有牛肉片烧 同埋SQUID烧 都可以的 不过唔出众一个餐有咁多野食 也有铺排, 生菜蒜头亦READY好 服务也好韩式 就是要做的做好 但不多话 不打扰个人十分推介
都好久没系度写评

自己都少左好多出街食饭 因为改左自己下厨~

有好朋友派贴 是Q但揾左E间
佢话个名够奇怪 WOW
哈哈

我地5个男子 叫左个4餐 9百来蚊

一开波d 韩式小碟唔错~ 亦唔会太重口味 仲要有好多TIM

之后就直入 韩烧
原来有个阿珠妈个帮你烧既~

份量亦唔少 做足韩式料理STYLE "唔老土"

之后 上左个 韩式烧饼 我个人十分推介
又香又脆 蛋香好丰富~ 系我食过既同款菜色中最好的

再来的是什锦饭 老板会问要唔要帮你捞埋分埋

再有牛肉片烧 同埋SQUID烧 都可以的 不过唔出众

个人十分推介 明显地有心用心去煮 去做, 因为没有一份食物系唔好食 仲要系几好到好好食~

地方唔错 位置都好就脚 尖咀黎讲 一人200蚊 抵食啦~

加油~ 希望我下次黎要排队~

2014-09-12
  • 4人套餐