唔想比星🔥🔥🔥🔥超級嬲❗️❗️❗️❗️食物無問題嘅,間唔中有食開,不過今日去買外賣無論收銀阿姐同樓面阿姐都不知所謂,極度無禮貌!今晚我自己拎盒去買炸兩($21),同佢落單之後佢話要自己拎盒去廚房度!我已經著火去咁多次餐廳都唔會要個客自己拎盒去廚房?!我話乜咁都得,佢話係咁樣嘅,咁我話要拎去廚房邊度,佢只係話廚房嗰邊!跟著我行去廚房問樓面阿姐要擺去邊,已經嬲到手都震埋!個阿姐仲要話我嗰個都係外賣盒播咁有咩問題呀大佬我洗乾淨咪一樣用得唔通一定要係"食物盒"先可以再洗再用咩?仲要再話咩我個盒驚唔乾淨?!我話你放心啦我唔會屈你地!你地嗰d 又點保証乾淨之後個阿姐仲想繼續話我個盒乜乜乜,我叫佢唔洗再講!等緊炸兩嗰時諗起收銀收我幾錢,佢收左我$22 即是加左1蚊盒!臨走同佢講佢話無得改ga 單一定係咁打!最衰我比錢嗰下同佢嘈緊無睇清楚幾錢🤬🤬🤬🤬成間鋪頭d 人都唔憂做唔尊重無禮貌❗️祝佢地早日執笠!睇其他評語都唔係好!我未試過喺網上比負評,但係今次實在太差!大家都係人,使咪咁樣講野?如果真係咁唔想掂個盒咪叫我轉堂食自己轉落盒囉!我見佢地咁多人手唔忙先會叫佢地裝啫,如果咁我自己裝無問題ga!而唔係咁樣呃人錢囉
唔想比星🔥🔥🔥🔥
超級嬲❗️❗️❗️❗️
今晚我自己拎盒去買炸兩($21),
同佢落單之後佢話要自己拎盒去廚房度!
我已經著火去咁多次餐廳都唔會要個客自己拎盒去廚房?!
跟著我行去廚房問樓面阿姐要擺去邊,已經嬲到手都震埋!
個阿姐仲要話我嗰個都係外賣盒播
咁有咩問題呀大佬
我洗乾淨咪一樣用得唔通一定要係"食物盒"先可以再洗再用咩?
仲要再話咩我個盒驚唔乾淨?!
我話你放心啦我唔會屈你地!
你地嗰d 又點保証乾淨
之後個阿姐仲想繼續話我個盒乜乜乜,我叫佢唔洗再講!
等緊炸兩嗰時諗起收銀收我幾錢,
佢收左我$22 即是加左1蚊盒!
臨走同佢講佢話無得改ga 單一定係咁打!
最衰我比錢嗰下同佢嘈緊無睇清楚幾錢🤬🤬🤬🤬
成間鋪頭d 人都唔憂做唔尊重無禮貌❗️
祝佢地早日執笠!睇其他評語都唔係好!
我未試過喺網上比負評,但係今次實在太差!
大家都係人,使咪咁樣講野?
如果真係咁唔想掂個盒咪叫我轉堂食自己轉落盒囉!我見佢地咁多人手唔忙先會叫佢地裝啫,如果咁我自己裝無問題ga!而唔係咁樣呃人錢囉!!!真係好嬲🤬🤬🤬🤬
2025-04-07
外卖自取