2015-01-05 1542 浏览
12月有日一早去到,e竟然有coupon派,好似系买$15蚊倒就有$2 discount~咁我黎亲都系买麻薯波波ge,好似系$15,6蚊6粒咁。其实我一直都觉得A1好食d但A1朝早就冇麻薯波波,所以有时都去黎yamzaki买。好啦见有$2平,咁梗系买啦,点知比完钱个收银仲送我一樽乳酪饮品,去超市买>$10架,好开心讲返麻薯波,其实食左咁多次,都系绿茶同红莓味最好食,朱古力味系冇咩朱古力味ge唔会再买,朱古力味食过A1就去嫌yamazaki唔舍得落朱古力,yamazaki系胜在多d味拣lor。其实佢口感真系普通,Q就唔算Q,同A1系无得比,A1放耐左系好过yamazaki放耐左 ge,虽然都系硬,但系冇yamazaki咁硬,不过如果屋企有焗炉可以焗返软佢佢今次又系硬到石头咁,仲有d size系一时时ge,有时大大粒,有时细细粒
咁我黎亲都系买麻薯波波ge,好似系$15,6蚊6粒咁。

外卖自取
用餐优惠