2023-03-22 1506 浏览
突然想食放题,屯门牛要食放题——炙和味系一个好好既选择,开业后前后都光顾了四五次,先前质素在屯门黎讲算ok,食夜晚放题,限时120分钟。但系琴晚去完,系令到我black list左。首先刺身食物上面有中拖罗(听落同睇相都觉得高级)但食落去白色既部分绝非油脂,而系似橡胶既筋。所谓阿根廷虾有的梅,而且腥味很重。三文鱼算最正常,带子一般般。北寄贝普通,整体来讲「唔新鲜」。第一转叫刺身,第二转叫熟食本身都抱住刺身唔掂,熟食都ok挂,鸡翼、羊架本身都系腌制过既 正常接受还可以。另外牛舌之前系厚身既,今次超薄切 雪藏味好重 明显感受到未解完冻就直接去烧。饮品选择是可以,不过食物选择也不多。唯一要赞既就系员工既服务态度都有礼貌。之前吃还是挺好吃的,这次极失望,闲日晚市$298再加一,人头$328,坦白讲呢个价位呢个质素食完一定会后悔。

第一转叫刺身,第二转叫熟食

饮品选择是可以,不过食物选择也不多。
唯一要赞既就系员工既服务态度都有礼貌。

2023-03-21