2006-02-18
下個禮拜我生日~Daddy幫我提早慶祝~由於我同佢都鍾意食羊~而且佢之前去過弓肥羊~ 所以今晚決定黎呢度比較下兩間野有咩分別~我地兩個人點左個"喜喜羊羊餐"(四位用)388蚊~個餐list左唔少樣野食~有羊呀肥牛呀丸呀羊肉餃呀雞魚手打肉丸麵菜....真係幾多下~但係我地諗住個份量應該唔會好多~所以諗都唔諗就order左個餐~之後個waiter(應該係部長)仲提醒我地點o個個係四人餐~haha~幾好人喎佢真係~驚我地食唔晒~唔會好似一d食肆咁唔理你點乜~跟住仲點左羊腰同野飲~d野好快黎到~wa!!!原來個份量真係四位份量黎ga~真係好豐富~我見到隔離臺俾我地兩個叫既份量嚇親~haha~由於太多野食唔可以詳講~所以總括黎講我覺得d野食唔錯~羊肉同肥牛都好好味~不過我最鍾意係手打羊肉丸~好"淋"好夠羊味~而最得意係手切麵(會o係你面拉)同北京寬條麵(透明好滑)~最後當然食唔晒la d野~下次都係醒d自己叫好d~不過Daddy就話小肥羊d羊肉靚d~我就真係唔識分靚唔靚lai...仲有值得講既係除左羊仲有好多choice,好似雞呀魚呀海鮮丸菜咁~唔食羊既都可以去試下law~價錢都ok~個環境好乾
個環境好乾淨~但係廁所就...o my god....埋單477~我覺得合理呀~