2008-01-04 28 浏览
上星期六大約七時十五分左右, 我和男朋友途經這間餐廳, 見到餐廳內只有三,四枱人客, 便想入內嘗試。入去後職員說今晚FULL哂啦, 我眼見裡面還有十多張空枱, 但心想今個星期食唔到下個星期再去試啦!我男朋友再和職員說想BOOK下個星期六。職員問幾點呀(語氣已很不耐煩), 我男朋友說七時啦。職員跟着便說: 先生, 我哋只有六時或八時BOOKING,BOOK唔BOOK呀? (超寸語氣)! 男朋便說八時啦。我還末去食試這間餐廳己經不想去幫襯啦, 態度超差! 第二那時只是七時十五分,如果得兩個BOOKING SLOT (六時或八時), 七時十五分應該FULL哂啦,而不會只有三,四枱人客!!!態度超差的餐廳只會越來越小人幫襯!!!

態度超差的餐廳只會越來越小人幫襯!!!