2010-09-06 57 浏览
chochochochoco的第3評食評一行15人食開sem飯,首選一定係cafe,貪佢有野食有野玩又有訂坐=)...點知........夜晚8點,照常理cafe應該好full先係,,但呢間野,,一上到去,,居然仲有枱俾到我地...其實都已經心知不妙,,不過無計啦,鬼叫我地無book其他又咁大棚人丫,,咁就入左去啦!!入到去點野食,,我自己就叫左個芝士海鮮闊條面,,其他14個人就各有各嗌..但大家坐晌度吹水吹左成個鐘都未有野食黎,,,即刻催個waitress啦,,點知叫極都無人應,都算啦,,最慘係應左都無點跟進,,剩係猛話廚房整緊(心諗:你客又唔係多,,,搞乜整咁耐丫...)再等多幾個字,終於有得食,,食物一上枱..大家都嘩言::唔係丫ma!咁細碟!!!女仔都食唔飽,更何況係男仔呢~!其他個d食物我唔多講,講番我個"芝士海鮮闊條面"!無芝士味,所謂ge海鮮原來係得隻青口,,,嬲爆~! 個條闊條面真係唔識形容啦!!再講我叫個杯荔枝玉露,,d味道超級怪,,入面的確係有d類似荔枝ge粒粒,,但問題係支粗飲管根本吸唔到個粒『荔枝』上黎,,,真係超無癮lo!!!!!做多個step,切細粒d會死g
chochochochoco的第3評食評

其他個d食物我唔多講,講番我個"芝士海鮮闊條面"!

再講我叫個杯荔枝玉露,,d味道超級怪,,入面的確係有d類似荔枝ge粒粒,,但問題係支粗飲管根本吸唔到個粒『荔枝』上黎,,,真係超無癮lo!!!!!做多個step,切細粒d會死ge咩....

每人埋單$70落樓,唔飽,唔好食,招呼唔好(最好就係埋單個刻! 催order個陣就無人應,,一嗌埋單就仆都仆到黎,仲要企晌度唔走~!)

價錢又唔係平,坐又坐得唔好(係環境同梳化問題!!),服務又唔好,食物更加唔想再提!!要我再黎~?!真係咪搞我!!
2010-09-02